Оцінка типу розвитку КЗШВ «Столичний» - Герасименко, Богдан Олександрович; Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2014)
Стаття присвячена проблемі обгрунтування методичного підходу до оцінки типу розвитку підприємства виноробної галузі. Автором визначено недоліки у діяльності КЗШВ „Столичний”, що гальмують його розвиток, та запропоновано шляхи їх усунення. Article deals with the study of methodological approach to the type of company the wine industry. The author has identified shortcomings in the activities KFSW „Stolichny" that hinder its development, and suggests ways to address them.
Keywords: розвиток; development; типи інтенсивного та екстенсивного розвитку; types of intensive and extensive development; модель розвитку; development model; кафедра економіки і права