Лановенко, Юлія ВолодимирівнаМатко, Світлана ВасилівнаМельник, Людмила МиколаївнаБессараб, Олександр Семенович2014-05-142014-05-142014Дослідження пресово-екстракційного способу вилучення соку столового буряка / Ю. В. Лановенко, С. В. Матко, Л. М.Мельник, О. С. Бессараб // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у 21 ст. : матеріали 80-тої міжнародної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 10-11 квітня 2014 р. - К. : НУХТ, 2014. – С. 410-411.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14306Робота присвячена дослідженню пресово-екстракційного способу вилучення соку. Встановлені оптимальні технологічні параметри: розмір часток мезги при механічному подрібненні, гідромодуль, температура екстрагента та тривалість взаємодії фаз. The work is devoted to research of the з press-extraction method of extracting juice. The optimal process parameters: particle size pulp by mechanical milling, hydraulic, temperature and duration of the interaction of the extractant phase are set.тривалістьсік столового бурякавихід сокугідромодульступінь подрібненнятемператураdurationtable beet juicejuice yieldhydraulicdegree of grindingtemperatureкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології консервуванняДослідження пресово-екстракційного способу вилучення соку столового буряка