Причини демографічної кризи в Україні - Щербатюк, Інна Сергіївна; Казаков, Олександр Олексійович (My University, 2014)
Метою даного дослідження є виявлення основних причин демографічної кризи та аналіз їх впливу на ринок праці. The purpose of this study is to identify the main causes of the demographic crisis and analysis of their impact on the labor market.
Keywords: демографічна криза; рівень безпліддя; шлюбний фактор; demographic crisis; level of infertility; mating factor; кафедра гуманітарних дисциплін