Бабанов, Ігор Геннадійович2012-11-302012-11-302012Бабанов, І. Г. Дослідження технологічних режимів теплової обробки ковбасних виробів в потоці / І. Г. Бабанов // Тематичний збірник наукових праць ДонНУЕТ. - 2012. - Вип. 29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3927З метою оцінювання ефективності застосовуваних методів і систем повітрярозподілення, а також для розроблення рекомендацій по раціональному їх вибору для технологічних апаратів м’ясної промисловості проведені дослідження температурних, вологісних і швидкісних полів, створюваних в термокамерах з різноманітними системами повітрярозподілення.otherсирокопчені ковбасні виробиsmoke-driedдимо-повітряна сумішпульсуюча подачакопченнясушінняair-flue mixturedosed supplyhot smokingchamber dryingкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвДослідження технологічних режимів теплової обробки ковбасних виробів в потоціArticle