Організаційні основи розвитку ігрових видів спорту в Україні на матеріалі гандболу - Борисова, Ольга Василівна; Павлюк, Ірина Сергіївна (My University, 2005)
Основними питаннями для вивчення визначеної проблеми будуть функціонування організаційно-управлінської системи гандболу на різних етапах багаторічної підготовки спортсменів, а також спадкоємність організаційних структур дитячо-юнацького, резервного спорту та спорту вищих досягнень визначені перспективи розвитку ігрових видів спорту в Україні на матеріалі гандболу, та наукове обгрунтовання шляхів вдосконалення системи організації та управління гандболом The main issues for the study of a particular problem will be functioning organizational and management systems handball at different stages of long-term training of athletes, as well as the continuity of organizational structures of youth, sports and reserve top sports achievements by prospects of playing sports in Ukraine on handball material and scientific justification ways of improving the organization and management of handball
Keywords: ігрові види спорту; sports and games; гандбол; кафедра фізичного виховання; handball