Царук, Вікторія Вікторівна2021-06-102021-06-102020Царук, В. В. Проект технічного переоснащення цукеркового цеху ПрАТ «Запорізька кондитерська фабрика» з впровадженням нового обладнання для підвищення ефективності виробництва : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Вікторія Вікторівна Царук ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2020. – 74 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34433otherпралінові цукеркицукеркилінія виробництва м’якого грильяжу RoboMusliBarLineтканинні силоси марки Treviraкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроект технічного переоснащення цукеркового цеху ПрАТ «Запорізька кондитерська фабрика» з впровадженням нового обладнання для підвищення ефективності виробництваOther