Характеристика методів дослідження товарного асортименту підприємства - Чайка, Іванна Василівна; Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна (My University, 2014)
Розглянуто сутність, переваги та недоліки найбільш поширених методів дослідження товарного асортименту підприємства. The essence of the advantages and disadvantages of the most common methods of research enterprise product portfolio are considered.
Keywords: товар; товарний асортимент; асортиментний портфель; product; commodity assortment; assortments portfolio; research methods; кафедра маркетингу