Чебаненко (Омельченко), Христина ВолодимирівнаПасічний, Василь Миколайович2024-11-132024-11-132022Чебаненко, Х. В. Вдосконалення технології ковбасних виробів та кулінарних напівфабрикатів на основі фаршевих систем з інкапсульованим йодом / Х. В. Чебаненко, В. М. Пасічний // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 162–163https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45739Описано проведене удосконалення технології фаршевих систем з використанням комплексу β-циклодекстрину з йодом та визначено характеристики продуктів.The improvement of the technology of minced meat systems using the β-cyclodextrin complex with iodine is described and the characteristics of the products are determined.ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівінкапсульований йодм’ясні системиencapsulated iodinemeat systemsкафедра харчової хіміїВдосконалення технології ковбасних виробів та кулінарних напівфабрикатів на основі фаршевих систем з інкапсульованим йодомOtherhttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590https://orcid.org/0000-0001-5002-1393