Визвольний рух на давньоруських землях в другій половині XV ст.: змова князів 1480—1481 рр. - Казаков, Олександр Олексійович (My University, 2003)
У статті розглядаються маловідомі сторінки визвольного руху в давньоруських землях проти литовського панування у другій половині XV ст. In the article the not popular pages of liberation movement are examined in Old Russian earths against Lithuanian domination in the second half of the XV item.
Keywords: Московська держава; Литовське князівство; унія; князівство; Muscovy; Duchy of Lithuania; union; principality; кафедра гуманітарних дисциплін