Перспективи використання ламінарії у технології овочевих страв - Ущаповський, Артем Олегович (My University, 2021)
У роботі використані результати сучасних наукових досліджень провідних спеціалістів та науковців у галузі харчових технологій. Матеріал узагальнено та викладено у результаті обробки літературних даних. Використання ламінарії дозволяє отримати овочеві салати з високими органолептичними показниками та підвищеною біологічною цінністю. The results of modern scientific researches of leading specialists and scientists in the field of food technologies are used in the work. The material is summarized and presented as a result of literature data processing. The use of kelp allows you to get vegetable salads with high organoleptic characteristics and high biological value.
Keywords: ламінарія; kelp; технологія; technology; овочеві страви; vegetable dishes; кафедра готельно-ресторанної справи