TTL-комунікації як інтегрований підхід до просування продукції - Восколович, Людмила Володимирівна; Скригун, Наталія Петрівна (My University, 2017)
В роботі розглянуто переваги використання TTL-комунікацій, які визнані найефективнішим способом організацій комунікації зі споживачами. Досліджено, що це дозволяє використати найкращі аспекти ATL- та BTL-механізмів, а також досягти більш високого показника ефективності завдяки ефекту синергії.
Keywords: маркетинг; комунікації; реклама; інтегровані маркетингові технології; коммуникации; интегрированные маркетинговые технологии; marketing; advertising; communications; integrated marketing technologies; ATL and BTL; кафедра маркетингу