Аеробна ферментація стічних вод хлібокомбінатів - Нікітін, Геннадій Олексійович; Левітіна, Наталія Володимирівна; Семенова, Олена Іванівна; Сичова, О. П.; Пилипко, Юрій Степанович (My University, 1999)
Розроблено технологічну схему очищення стічних вод хлібокомбінатів. Інтенсифікація процесу здійснюється за допомогою спеціального аеротенка з відстійником. The technological scheme of sewage treatment bakery. The intensification of the process is done using a special aerotank with settling tank .
Keywords: стічна вода; wastewater; хлібокомбінат; технологічна схема очищення; інтенсифікація процесу; bakery; technological scheme of treatment; intensification of the process; кафедра екології та екоменеджменту