Холодильник майбутнього – сучасні тренди - Костирко, Д. В.; Матюшенко, Раїса Василівна (My University, 2015)
Наскільки важливі для сучасного людства холодильники, показує історія. Можливість нормального життя людини в місті у великій мірі залежить від того, як можуть його мешканці забезпечити собі зберігання їжі. Раніше ця проблема вирішувалась за допомогою льоду. В Сполучених Штатах, наприклад, були «льодові королі», які організовували цілі кампанії по заготівлі, продажу та доставці льоду. У середині XIX сторіччя їх бізнес розповсюдився до Індії. It is important for modern humanity refrigerators, history shows. The possibility of a normal life in a large extent depends on how its inhabitants can secure food storage. Previously, this problem was solved by using ice. In the United States, for example, were "ice kings" who organized the campaign aims to harvesting, sale and delivery of ice. In the middle of the XIX century spread their business to India.
Keywords: сучасні тренди; холодильники майбутнього; зберігання їжі; кафедра готельно-ресторанної справи