Онлайн-вчитель як одна з незамінних професій майбутнього в освітньому колі України - Михалевич, Артур Петрович; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна (My University, 2021)
У сучасному світі, що рухається з шаленою швидкістю, освіта з кожним роком набуває все важливішого значення. Підвищується роль знань, а також їхнє всебічне накопичення, заохочується поява прогресивних навичок для молодого покоління.
Keywords: онлайн-вчитель; професія; заклад вищої освіти; online teacher; profession; institution of higher education; кафедра технології молока і молочних продуктів