Особливості системи простежуваності у пивоварній галузі - Івашко, Ірина Анатоліївна; Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2021)
Належно розроблена система простежуваності надає оператору ринку можливість відстежувати харчовий продукт уздовж усього ланцюга виробництва, починаючи від постачальника сировини для виробництва харчового продукту та закінчуючи реалізацією на споживчий ринок готового харчового продукту. Розроблені протоколи простежуваності на пивоварних підприємствах забезпечують за невеликий період часу відстежити процес виробництва харчової продукції та вирішити невідповідності

A well-designed traceability system enables the market operator to trace the food product along the entire production chain, from the supplier of raw materials for the production of the food product to the sale of the finished food product to the consumer market. The developed traceability protocols at breweries allow to trace the food production process and resolve inconsistencies in a short period of time
Keywords: напої; пиво; простежуваність; документація; кафедра експертизи харчових продуктів; beverages; beer; traceability; documentation