Івашко, Ірина АнатоліївнаПетруша, Оксана Олександрівна2024-06-102024-06-102021Івашко, І. Особливості системи простежуваності у пивоварній галузі / І. Івашко, О. Петруша // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 105.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43403Належно розроблена система простежуваності надає оператору ринку можливість відстежувати харчовий продукт уздовж усього ланцюга виробництва, починаючи від постачальника сировини для виробництва харчового продукту та закінчуючи реалізацією на споживчий ринок готового харчового продукту. Розроблені протоколи простежуваності на пивоварних підприємствах забезпечують за невеликий період часу відстежити процес виробництва харчової продукції та вирішити невідповідностіA well-designed traceability system enables the market operator to trace the food product along the entire production chain, from the supplier of raw materials for the production of the food product to the sale of the finished food product to the consumer market. The developed traceability protocols at breweries allow to trace the food production process and resolve inconsistencies in a short period of timeukнапоїпивопростежуваністьдокументаціякафедра експертизи харчових продуктівbeveragesbeertraceabilitydocumentationОсобливості системи простежуваності у пивоварній галузіThesis0000-0002-6009-127X