Чернюшок, Ольга АнатоліївнаБірюк, Юлія ВікторівнаПасічний, Василь Миколайович2023-01-302023-01-302021Чернюшок, О. А. Використання молочної сировини у м’ясних продуктах / О. А. Чернюшок, Ю. В. Бірюк, В. М. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч.1. – С. 273https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38942Обґрунтовано удосконалення технології та поліпшення якості виробів шляхом використання молочної сировини при виробництві різноманітних м’ясних продуктів. The improvement of technology and improvement of product quality through the use of dairy raw materials in the production of various meat products is substantiated.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівпоказники якостіхарчуваннябілкимолочний жирмолочна сировинавуглеводивітаміниказеїнат натріюindicators of qualitynutritionproteinsdairyfatmilk rawmaterialcarbohydratesvitaminssodium caseinateВикористання молочної сировини у м’ясних продуктахOther