Використання молочної сировини у м’ясних продуктах - Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Бірюк, Юлія Вікторівна; Пасічний, Василь Миколайович (My University, 2021)
Обґрунтовано удосконалення технології та поліпшення якості виробів шляхом використання молочної сировини при виробництві різноманітних м’ясних продуктів. The improvement of technology and improvement of product quality through the use of dairy raw materials in the production of various meat products is substantiated.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; показники якості; харчування; білки; молочний жир; молочна сировина; вуглеводи; вітаміни; казеїнат натрію; indicators of quality; nutrition; proteins; dairyfat; milk rawmaterial; carbohydrates; vitamins; sodium caseinate