Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаПархоменко, Олена Олегівна2014-04-172014-04-172014Крижова, Ю. П. Розробка окостів курячих фаршированих гепатопротекторного спрямування / Ю. П. Крижова, О. О. Пархоменко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали ювілейної 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 430–432.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14050Розроблено рецептури окостів фаршированих, збагачених вітамінами, макро- та мікроелементами за рахунок використання відвару, шроту та олії розторопші, а також капусти броколі, кедрових горіхів. A recipe stuffed hams enriched with vitamins, macro and microelements by using broth, milk thistle sílybum mariаnum and oil, as well as broccoli, pine nuts.otherшротоліянапівфабрикатирозторопша плямистаmealoilconvenience foodssílybum mariаnumкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозробка окостів курячих фаршированих гепатопротекторного спрямуванняThesis