Розробка окостів курячих фаршированих гепатопротекторного спрямування - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Пархоменко, Олена Олегівна (My University, 2014)
Розроблено рецептури окостів фаршированих, збагачених вітамінами, макро- та мікроелементами за рахунок використання відвару, шроту та олії розторопші, а також капусти броколі, кедрових горіхів. A recipe stuffed hams enriched with vitamins, macro and microelements by using broth, milk thistle sílybum mariаnum and oil, as well as broccoli, pine nuts.
Keywords: шрот; олія; напівфабрикати; розторопша плямиста; meal; oil; convenience foods; sílybum mariаnum; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів