Особливості обліку фінансових інвестицій які утримують до погашення за міжнародними стандартами бухгалтерського обліку - Небильцова, Валентина Михайлівна (My University, 2014)
Інвестиції можуть здійснюватися інвестором з метою отримання по-стійного доходу від їх утримання у вигляді відсотків шляхом придбан-ня боргових цінних паперів (облігацій, векселів), які відповідно до принципу нарахування визнаються доходами того звітного періоду, до якого вони належать. Investments may be made by the investor to obtain continually profit from their content as a percentage by purchase of debt securities (bonds, bills), which according to the accrual recognized revenues of the reporting period to which they relate.
Keywords: інвестиції; цінні папери; фінансовий стан; investments; securities; financial position; кафедра обліку і аудиту