Шульга, Оксана СергіївнаКовбаса, Володимир Миколайович2012-06-092012-06-092007Шульга, О. С. Дослідження можливості одержання продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре / О. С. Шульга, В. М. Ковбаса // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2007. - №22. – С. 14-17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1259Наведено результати вивчення можливості застосування сухого картопляного пюре у виробництві екструдованих харчових продуктів. Досліджено фізико-хімічні показники сухого картопляного пюре та продуктів з нього. Встановлено вплив процесу екструзії на ступінь гідролізу крохмалю. Визначено оптимальні параметри процесу екструзії сухого картопляного пюре.The results of studying the possibility of dry mashed potatoes in the production of extruded foods. The physico-chemical properties of dry mashed potatoes and products. The optimum parameters of extruded dry mashed potatoes and the influence of extrusion process on the degree of hydrolysis of starch have been searched.uk-UKсухе картопляне пюреdry mashed potatoesекструзіяекструдовані продуктиінфрачервона спектроскопіягідролізмасова частка вологиextrusionextruded productsinfrared spectroscopyhydrolysismoistureкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження можливості одержання продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре