Розрахунок та підбір фільтрів-циклонів - Харченко, Євген Іванович; Шаран, Андрій Васильович (My University, 2016)
В статті наведено методику розрахунку та підбору фільтрів-циклонів на чистому повітрі. Запропоновано нову залежність для визначення аеродинамічного опору фільтрів-циклонів. Наведено порівняльний аналіз експериментальних та розрахункових даних. The article describes the method of calculation and selection of filter-cyclones in clean air. A new relationship to determine aerodynamic drag of filter-cyclones. A comparative analysis of the experimental and calculated data.
Keywords: фільтрувальний матеріал; аеродинамічний опір; фільтр-циклон; питоме навантаження; filter material; air resistance; conical filter; unit load; кафедра технології зберігання і переробки зерна