Олійник, Світлана ІванівнаКовальчук, Володимир ПетровичОстрик, Олександр МиколайовичПетросян, Сергій Артакович2021-06-252021-06-252018Особливості стабілізації лікеро-горілчаних напоїв на основі натуральних напівфабрикатів / С. І. Олійник, В. П. Ковальчук, О. М. Острик, С. А. Петросян // Цукор України. – 2018. – № 7–8 (149–150). – С. 11–15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34660Наведено особливості стабілізації лікеро-горілчаної продукції та показано актуальність визначення чинників, які впливають на утворення опалесценції, помутнінь та осадів в купажах, визначено шляхи стабілізації лікеро-горілчаних напоїв на основі натуральних напівфабрикатів. The peculiarities of the stabilization of distillery products are given and the relevance of determining the factors that influence the formation of opalescence, opacities and sediments in blends is shown, the ways are determined stabilization of liqueur beverages on the basis of natural semi-finished products.otherстабілізаціяstabilizationлікеро-горілчані напоїliqueur beveragesнапівфабрикатиsemi-finished productsвода підготовленаprepared waterнастої спиртовіspirit infusionsморси плодово-ягідніfruit and berry morsesкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваОсобливості стабілізації лікеро-горілчаних напоїв на основі натуральних напівфабрикатівArticle