Особливості стабілізації лікеро-горілчаних напоїв на основі натуральних напівфабрикатів - Олійник, Світлана Іванівна; Ковальчук, Володимир Петрович; Острик, Олександр Миколайович; Петросян, Сергій Артакович (My University, 2018)
Наведено особливості стабілізації лікеро-горілчаної продукції та показано актуальність визначення чинників, які впливають на утворення опалесценції, помутнінь та осадів в купажах, визначено шляхи стабілізації лікеро-горілчаних напоїв на основі натуральних напівфабрикатів. The peculiarities of the stabilization of distillery products are given and the relevance of determining the factors that influence the formation of opalescence, opacities and sediments in blends is shown, the ways are determined stabilization of liqueur beverages on the basis of natural semi-finished products.
Keywords: стабілізація; stabilization; лікеро-горілчані напої; liqueur beverages; напівфабрикати; semi-finished products; вода підготовлена; prepared water; настої спиртові; spirit infusions; морси плодово-ягідні; fruit and berry morses; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства