Бондаренко, Юлія ВікторівнаДробот, Віра Іванівна2014-04-072014-04-072008Патент 84522 UA, МПК А21D 2/10 (2008.01) Булочний виріб / Бондаренко Ю. В., Дробот В. І. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № а 200713205 ; заявл. 27.11.07 ; опубл. 27.10.08, Бюл. № 20, 2008 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13696Патент на винахід. Запропоновано рецептуру булочного виробу. Булочний виріб, що містить борошно, дріжджі, сіль, який відрізняється тим, що як замінник цукру містить глюкозно-фруктозний сироп. Запропонований склад інгредієнтів забезпечує отримання виробів стабільної якості з подовженою тривалістю збереження виробами свіжості. Patent for invention. Is proposed recipe buns. Bakery product containing flour, yeast, salt, characterized in that the sweetener contains glucose-fructose syrup. The proposed composition of ingredients providing a consistent quality product with a long lasting freshness preservation products.uk-UKглюкозно-фруктозний сиропдріжджіборошноцукорglucose-fructose syrupyeastfloursugarкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівБулочний виріб (Патент на винахід № 84522)Other