Чорний, Валентин МиколайовичЛапіна, Надія ВолодимирівнаПрищепа, Юлія ЮріївнаЛяшко, Галина ВасилівнаДеканський, Вадим ЄвгенійовичМисюра, Тарас ГригоровичЗапорожець, Юлія Владиславівна2019-06-042019-06-042015Ситовий аналіз дисперсного складу подрібненої зернової сировини / В.М. Чорний, Н.В. Лапіна, Ю.Ю. Прищепа, Г.В. Ляшко, В.Є. Деканський, Т.Г. Мисюра, Ю.В. Запорожець // Матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті”, 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015 р. – Ч.2. – С. 199.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29439Виконано ситовий аналіз подрібненої зернової сировини, а саме солоду ячменю, вівса, кукурудзи, пшениці. Матеріали були розділені на фракції, визначені середні розміри частинок фракцій, побудовані диференціальні та інтегральні криві розподілу подрібненого матеріалу та знайдений ступінь відхилення розмірів частинок від їх середнього розміру. Sieve analysis of crushed grain raw materials, namely malt of barley , oats, corn, wheat, was performed. The materials were divided into fractions, the average sizes of fraction particles were determined, the differential and integral curves of the distribution of the crushed material were constructed, and the degree of deviation of particle sizes from their average size was found.uk-UKситовий аналіззерносолоддисперсіяsieve analysisgrainmaltdispersionкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології зберігання і переробки зернаСитовий аналіз дисперсного складу подрібненої зернової сировиниThesis