Кавітаційна технологія очищення стічних вод від сполук хрому - Литвиненко, Олександр Анатолійович; Ястреба, Сергій Петрович; Дзюб, Олександр Григорович; Сухенко, Юрій Григорович (My University, 2015)
Використання гідродинамічного двох стадійного кавітаційного оброблення з підведенням реагентів у кавітаційну зону дозволяє інтенсифікувати процес знешкодження стічних вод від сполук хрому, підвищити якість і продуктивність очищення. The use of hydrodynamic cavitation one-step processing of supply of reagents in the cavitation zone allows to intensify the process of disposal of wastewater from chromium compounds, improve the quality and performance cleaning.
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; очищення стічних вод; хром; кавітація; wastewater treatment; chrome; cavitation