Петриченко, Ігор БорисовичРезніченко, Юрій МиколайовичХомічак, Любомир МихайловичСтовпченко, Антон Володимирович2016-03-172016-03-172015Заміна чистої води на напівпродукти цукрового виробництва для гасіння випаленого вапняку / Ігор Петриченко, Юрій Резніченко, Антон Стовпченко, Любомир Хомічак // Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водо підготовки : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 18-19 листопада 2015 р. - К. : «Центр учбової літератури», 2015. – С. 103.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22490В результаті впровадження схеми відсутнє розбавлення соку, витрата палива мінімальна, використання свіжої води відсутнє, втрати сахарози близькі до нуля. As a result of the scheme is no dilution of juice, the minimum fuel consumption, the use of fresh water is no loss of sucrose close to zero.uk-UKкафедра технології цукру і підготовки водинапівпродукти цукрового виробництвагасіння вапнякуводаполупродукты сахарного производстватушение известнякаIntermediates sugar productionextinguishing limestonewaterЗаміна чистої води на напівпродукти цукрового виробництва для гасіння випаленого вапнякуThesis