Заміна чистої води на напівпродукти цукрового виробництва для гасіння випаленого вапняку - Петриченко, Ігор Борисович; Резніченко, Юрій Миколайович; Хомічак, Любомир Михайлович; Стовпченко, Антон Володимирович (My University, 2015)
В результаті впровадження схеми відсутнє розбавлення соку, витрата палива мінімальна, використання свіжої води відсутнє, втрати сахарози близькі до нуля. As a result of the scheme is no dilution of juice, the minimum fuel consumption, the use of fresh water is no loss of sucrose close to zero.
Keywords: кафедра технології цукру і підготовки води; напівпродукти цукрового виробництва; гасіння вапняку; вода; полупродукты сахарного производства; тушение известняка; Intermediates sugar production; extinguishing limestone; water