Грибков, Сергій ВіталійовичОльшевська, Марія Андріївна2019-06-062019-06-062018Грибков, С. В. Створення інформаційної системи підтримки управління виробництвом макаронних виробів / С. В. Грибков, М. А. Ольшевська // LXXV наукова конференція професорсько-викладацького складу, аспірантів, студентів та співробітників відокремлених структурних підрозділів університету : збірник тез конференції, 16-18 травня 2018 р. – Київ : НТУ, 2018. – Т. 2. - С. 462.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29550В роботі розглянуто можливість використання методики BSP для реінжинірингу бізнес-процесів для підвищення ефективності діяльності середньо дрібного підприємства з виготовлення макаронних виробів. The paper considers the possibility of using the BSP method for business process reengineering to improve the efficiency of the medium-sized small-scale pasta manufacturing company.uk-UKінформаційна системаметодика BSPреінжинірингвиготовлення макаронних виробівinformation systemBSP techniquereengineeringmacaroni productionкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекиСтворення інформаційної системи підтримки управління виробництвом макаронних виробівThesis