Животовська, АрінаГрегірчак, Наталія Миколаївна2014-08-272014-08-272014Животовська, А. Мікробіологічна безпека бісквітних тістечок з різним складом цукрів / Аріна Животовська, Наталія Грегірчак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 601-603.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16454Суфле нової рецептури у складі бісквітних тістечок, є безпечним для вживання на протязі всього терміну придатності. Зберігання виробів з суфле в нерегламентованих умовах збільшує ризик мікробіологічного псування тістечок. Souffle new formulation consisting of sponge cakes are safe for use throughout the expiration date. Storage of souffle in unregulated conditions increases the risk of microbial spoilage cakes.uk-UKбісквітні тістечкасуфлемікробіологічна безпекаBiscuit cakesmicrobiological safetysouffleкафедра біотехнології і мікробіологіїМікробіологічна безпека бісквітних тістечок з різним складом цукрівOther