Дорохович, Антонелла МиколаївнаПетренко, Микола Миколайович2018-03-122018-03-122017Патент 120150 UA, МПК А21D 13/80 (2017.01) Затяжне печиво дієтично-функціонального призначення / Дорохович А. М., Петренко М. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201703863 ; заявл. 19.04.2017 ; опубл. 25.10.2017, Бюл. № 20, 2017 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26738Затяжне печиво дієтично-функціонального призначення містить борошно пшеничне, масло вершкове, меланж, молоко, сіль, соду, вуглеамонійну сіль, цукор. Додатково печиво містить зшитий модифікований крохмаль, ізолят молочного білка, олію кукурудзяну та есенцію.uk-UKзатяжне печиводієтичний продуктізолят молочного білказшитий крохмалькукурудзяна оліякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівзатяжное печеньедиетический продуктизолят молочного белкасшитый крахмалкукурузное маслоlong biscuitsdiet productisolate of milk proteinstitched starchcorn oilЗатяжне печиво дієтично-функціонального призначення (Патент на корисну модель № 120150)Technical Report