Германчук, Андрій ІвановичХоменко, ОлегЛевицький, ВолодимирТеличкун, Володимир Іванович2014-09-022014-09-022014Вплив відносної вологості середовища пекарної камери на перебіг процесу гігротермічної обробки тістових заготовок / Андрій Германчук, Олег Хоменко, Володимир Левицький, Володимир Теличкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 48-50.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16524Збільшення відносної вологості середовища призводить до підвищення інтенсивності процесу конденсації пари на поверхні тістових заготовок, що в свою чергу призводить до зменшення часу обробки та зменшення втрат від упікання. Отримані результати використано для розрахунку тепломасообмінних процесів при гігротермічній обробці. Increase the relative humidity of the environment increases the intensity of the process of condensation of vapor on the surface of the dough pieces, which in turn leads to a reduction in processing time and reduce losses from upikannya. These results were used to calculate the heat and mass transfer processes at hihrotermichniy processing.uk-UKгігротермічна обробкатістові заготовкипекарні камериhihrotermichna processingdough piecebaking chamberкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВплив відносної вологості середовища пекарної камери на перебіг процесу гігротермічної обробки тістових заготовокOther