Порівняльний аналіз ІЧ-спектрів відбивання бджолиного обніжжя та інших сипких продуктів (цукор, сіль, сода) - Білошицька, Тетяна; Гальченко, Вікторія; Добровольська, Ольга; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Вишняк, Володимир Вікторович (My University, 2018)
За дослідами ІЧ-спектроскопії можна ідентифікувати сипучі харчові продукти та в подальшому визначати домішки за зміною характеру й інтенсивністю відповідних спектрів відбивання. Thanks to the experiments of infra-red spectroscopy it is possible to identify friable food products and to determine admixtures after the change of character and intensity of corresponding spectrums of reflection in future.
Keywords: інфрачервоні спектри відбивання; цукор; сіль; харчова сода; бджолина обніжка; infra-red spectrums of reflection; sugar; salt; baking soda; bee gare; кафедра фізики та професійної безпеки