Білошицька, ТетянаГальченко, ВікторіяДобровольська, ОльгаЛітвинчук (Воронцова), Світлана ІванівнаВишняк, Володимир Вікторович2018-06-182018-06-182018Порівняльний аналіз ІЧ-спектрів відбивання бджолиного обніжжя та інших сипких продуктів (цукор, сіль, сода) / Т. Білошицька, В. Гальченко, О. Добровольська, С. Літвинчук, В. Вишняк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 2. – С. 400.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27630За дослідами ІЧ-спектроскопії можна ідентифікувати сипучі харчові продукти та в подальшому визначати домішки за зміною характеру й інтенсивністю відповідних спектрів відбивання. Thanks to the experiments of infra-red spectroscopy it is possible to identify friable food products and to determine admixtures after the change of character and intensity of corresponding spectrums of reflection in future.інфрачервоні спектри відбиванняцукорсільхарчова содабджолина обніжкаinfra-red spectrums of reflectionsugarsaltbaking sodabee gareкафедра фізики та професійної безпекиПорівняльний аналіз ІЧ-спектрів відбивання бджолиного обніжжя та інших сипких продуктів (цукор, сіль, сода)Other