Корпоративна соціальна відповідальність в контексті сталого розвитку - Сіднєва, Жанна Костянтинівна (My University, 2016)
Висвітлена сутність корпоративної соціальної відповідальності та показано її впив на сталий розвиток економіки. The essence of corporate social responsibility is highlighted and its impact on sustainable development of the economy is shown.
Keywords: корпоративна соціальна відповідальність; сталий розвиток; міжнародні стандарти; навколишнє середовище; концепція; corporate social responsibility; sustainable development; international standards; environment; concept; кафедра економіки праці та менеджменту