Бурченко, Людмила МиколаївнаБілик, Олена АнатоліївнаБондар, Володимир ІвановичВидра, Олександр Валерійович2023-11-222023-11-222019Ефективність використання полікомпонентної суміші «Солодок Супер» у технології пшеничного хліба / Л. Бурченко, О. Білик, В. Бондар, О. Видра // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : матеріали VIІI Міжнародної науково-технічної конференції. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 142-144.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41611Досліджено вплив суміші пророщених зерен пшениці, вівса, ячменю та кукурудзи у кількості 10 % до маси борошна на органолептичні та фізико-хімічні показники при виробництві хліба пшеничного та з додаванням полікомпонентної суміші «Солодок Супер». The effect of a mixture of germinated grains of wheat, oats, barley and corn in the amount of 10% to the mass of flour on organoleptic and physico-chemical indicators during the production of wheat bread and with the addition of the multicomponent mixture "Solodok Super" was investigated.otherхлібпшеничний хлібполікомпонентна сумішхлібопеченнядобавкиbreadsupplementspolycomponent mixturebread bakingwheat breadкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЕфективність використання полікомпонентної суміші «Солодо Супер» у технології пшеничного хлібаThesis