Економічне зростання як необхідна умова переходу до сталого розвитку - Салатюк, Ніна Миколаївна (My University, 2013)
В статті узагальнені окремі теоретичні положення концепції сталого розвитку. Розглянуто економічне зростання як необхідну умову переходу до сталого розвитку економіки. Проаналізовані проблеми та обґрунтована необхідність переходу до сталого розвитку економіки України. Визначені пріоритети, етапи та шляхи забезпечення сталого розвитку.
Keywords: економічне зростання; сталий розвиток; economic growth; sustainable development; кафедра економічної теорії