До питань інноваційного прогнозування - Кундєєва, Галина Олексіївна (My University, 2011)
Розглянуто засади прогнозування, зазначені етапи інноваційного прогнозування, запропоновано співвідношення методів прогнозування відповідним етапам прогнозування. Principles of prognostication are considered, the stages of innovative prognostication are marked, accordance of methods of prognostication the proper stages of prognostication it is offered.
Keywords: інноваційне прогнозування; innovation forecasting; інноваційний розвиток підприємства; прогноз інновацій; прогностика; кафедра економічної теорії