Животовська, АрінаГрегірчак, Наталія Миколаївна2015-06-252015-06-252013Животовська, А. С. Мікробіологічна безпека пастильних виробів нової рецептури / А. С. Животовська, Н. М. Грегірчак // // Ukrainian food journal. – 2013. - Vol. 2, Is. 4. – С. 542-548.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21390Дослідження мікробіологічної безпеки суфле нової рецептури за основними показниками показало, що загальна обнасіненість даних виробів на два порядки нижча за показники встановлені нормативом. На кінець терміну зберігання (6 діб) спостерігається зниження загальної кількості мікроорганізмів. Investigation of the microbiological safety of new souffle recipes for main indicators showed that the total of these products obnasinenist two orders of magnitude lower than the established standards. At the end of shelf life (6 days) a decrease in the total number of microorganisms.кафедра біотехнології і мікробіологіїmicroflorasecuritysouffleмікрофлорабезпекасуфлеМікробіологічна безпека пастильних виробів нової рецептуриArticle