Лесів, Андрій Романович2023-04-202023-04-202023Лесів, А. Р. Проєкт хлібозаводу в м. Миколаєві Львівської області з впровадженням булочного виробу з використанням хлібопекарської полікомпонентної суміші : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Лесів Андрій Романович ; наук. керівник Лариса Анатоліївна Михонік. – Київ, 2023. – 79 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40296otherхліб «Чернівецький»булка «Нова»булка Крафтяр «Французька»піч Werner & Pfleidererіпіч Bongardbread "Chernivetskyi"bun "Nova"bun Kraftyar "French"Werner & Pfleiderer ovenBongard ovenкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроєкт хлібозаводу в м. Миколаєві Львівської області з впровадженням булочного виробу з використанням хлібопекарської полікомпонентної сумішіOther