Рябкова, Надія ВолодимирівнаФалендиш, Наталія ОлексіївнаТерлецька, Віта АльбертівнаКовбаса, Володимир Миколайович2013-03-042013-03-042010Патент на корисну модель № 47514 UA, МПК А21D 2/00 (2009) Житній хліб / Рябкова Н. В., Фалендиш Н. О., Терлецька В. А., Ковбаса В. М. ; заявник та патентовласник Націон. університет харчових технологій. – № u 200908236 ; заявл. 04.08.2009 ; опубл. 10.02.2010, Бюл. № 3, 2010 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6707Патент на корисну модель. Запропонована рецептура хліба із борошна житнього обдирного та пшеничного другого сорту з додаванням від 3 до 5 % борошна екструдованого житнього. Експериментально досліджено та науково обґрунтовано доцільність внесення в рецептуру хліба із житньо-пшеничного борошна екструдованого житнього борошна. Запропопоноване співвідношення рецептурних інградієнтів дозволяє отримати хліб високої якості та з подовженим терміном зберігання.uk-UKхліб житнійекструдоване борошноденатураціярідкі закваскибілоккрохмальхлеб ржанойэкструдированная мукаденатурацияжидкие закваскибелоккрахмалrye breadextruded flourdenaturationliquid yeastproteinamylumкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЖитній хліб (Патент на корисну модель № 47514)Technical Report