Михайленко, Ольга ВалеріївнаКуготова, Наталія Борисівна2013-08-012013-08-012006Михайленко, О. В. Конкурентоспроможність молока та стандарти з якості молочної продукції як фактор при вступі України до світової організації торгівлі / О. В. Михайленко, Н. Б. Куготова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2006. - № 19, Ч. I. - С. 27-30.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9269Останнім часом питання вступу України до СОТ набуло значної актуальності у зв'язку з вибором Україною європейського шляху розвитку. Важливим на даному етапі є порівняння українських та світових стандартів продукції. Дана робота присвячена: питанню аналізу стандартів якості молочної продукції. Recently the question of the joining of Ukraine to WTO has got a significant urgency because of a choice by Ukraine the European way f the development. A comparison of the Ukrainian and world standards of production is important at the given stage. The given work is devoted to a question of the analysis of the standards of quality of dairy production.otherСОТмолокоякістьстандартдержавна підтримкаконкурентоспроможністьWTOmilkqualitystandardsstate supportcompetitivenessкафедра обліку і аудитуКонкурентоспроможність молока та стандарти з якості молочної продукції як фактор при вступі України до світової організації торгівліArticle