Ковтун, Аліна ВолодимирівнаКовбаса, Володимир МиколайовичПічкур, Віталій Яковлевич2017-05-162017-05-162017Ковтун, А. В. Дослідження водо поглинальної здатності рецептурних компонентів формованих картопляних чіпсів / А. В. Ковтун, В. М. Ковбаса, В. Я. Пічкур // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 83 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ, 2017. – С. 155.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25276Проаналізовану стандартну рецептуру виробництва формованих картопляних чіпсів та запропоновано підвищити харчову цінність чіпсів за рахунок введення висівок та гарбузового жмиху. The standard recipe for the production of potato chips was analyzed and it was suggested to increase the nutritional value of the chips by introducing bran and pumpkin cake.uk-UKчіпсиchipsвисівкиbranкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиДослідження водопоглинальної здатності рецептурних компонентів формованих картопляних чіпсівOther