Страшинський, Ігор МирославовичПасічний, Василь МиколайовичДубковецький, Ігор ВолодимировичКоломієць, Роман АнатолійовичСтрельченко, Людмила ВасилівнаТарадай, Роман Сегійович2020-06-152020-06-152016Патент на корисну модель № 104138 UA, МПК А23L 3/00, А23L 1/305 (2006.01) Фаршеві консерви з білковою композицією / Страшинський І. М., Пасічний В. М., Дубковецький І. В., Коломієць Р. А., Стрельченко Л. В., Тарадай Р. С. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u201507401 ; заявл. 23.07.2015 ; опубл. 12.01.2016, Бюл. № 1 2016.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31350Корисна модель належить до харчової промисловості і може бути використаний для виробництва фаршевих консервів. В основу корисної моделі поставлена задача розроблення рецептури фаршевих консервів з використанням білкової композиції на основі свинячої шкірки та рослинного білка для збагачення продукту білком та покращення органолептичних характеристик. The utility model belongs to the food industry and can be used for the production of canned minced meat. The utility model is based on the task of developing a recipe for canned minced meat using a protein composition based on pork skin and vegetable protein to enrich the product with protein and improve organoleptic characteristics.рослинний білоксвиняча шкіркафаршеві консервиvegetable proteinpork skincanned minced meatкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра процесів і апаратів харчових виробництвФаршеві консерви з білковою композицією (Патент на корисну модель № 104138)Technical Report