Устименко, Ігор МиколайовичСуслик, Віталій Олександрович2018-04-052018-04-052016Устименко, І. Дослідження впливу високоплавких емульгаторів на температуру гомогенізації молоковмісних сумішей / І. Устименко, В. Суслик // Технічні науки : наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матер. 82 міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів 13-14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 318.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26872Встановлено суттєвий вплив високоплавких емульгаторів на температуру плавлення замінника молочного жиру. The significant influence of high melting emulsifiers on the temperature of melting of milk fat substitute was established.uk-UKхарчова емульсіяfood emulsionказеїнат натріюsodium caseinateгомогенізаціяhomogenizationкафедра технології молока і молочних продуктівДослідження впливу високоплавких емульгаторів на температуру гомогенізації молоковмісних сумішейOther