Попова, Інна ВадимівнаКос (Гусарук), Тетяна СвятославівнаВєрченко, Лідія МихайлівнаСлива, Юлія Володимирівна2013-12-022013-12-022009https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11690Представленні результат теоретичних і експериментальних досліджень хімічного вмісту цикорію і цукрового буряку також як і взаємодії його хімічних субстанцій один з іншим під технологічними процедурами.Present the results of theoretical and experimental studies of the chemical content of chicory and sugar beet as well as its interaction of chemical substances with each other in technological procedures.otherгідролізhydrolysisінулінфруктаниолігосахаридиредукувальні речовиниелектроімпульсна обробкабілкиелектрофорезцукрові бурякиinulinfruktanyoligosaccharidesreduce substanceselectric impulse cultivationproteinselektroforezsugar beetsкафедра харчової хіміїкафедра технології оздоровчих продуктівДослідження впливу електрогідравлічного оброблення на перехід складових в екстрагент цукровмісної рослинної сировиниOther