Ященко, Вікторія СергіївнаВересоцький, Юрій Іванович2014-09-032014-09-032014Ященко, В. Інтенсифікація процесу кристалізації молочної сироватки шляхом вибору оптимальних режимів та удосконалення конструкції обладнання / Вячеслав Ященко, Юрій Вересоцький // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 131-132.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16562В результаті проведених теоретичних та експериментальних досліджень щодо удосконалення перемішуючого пристрою кристалізатора молочної сироватки встановлено: доцільність застосування мішалки з чітко визначеними розмірами та кутовою швидкістю обертання, що забезпечить вищу продуктивність. As a result of theoretical and experimental studies for improving mixing device mold whey installed: feasibility of mixers with well-defined size and angular velocity, which will provide better performance.uk-UKкристалізаціямолочна сироваткамолочна промисловістьcrystallizationwheydairyкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняІнтенсифікація процесу кристалізації молочної сироватки шляхом вибору оптимальних режимів та удосконалення конструкції обладнанняOther