Петрусь, Альона АнатоліївнаМихонік, Лариса Анатоліївна2016-10-132016-10-132016Петрусь, А. А. Вивчення технологічних властивостей пшеничного тіста з додаванням пластівців круп’яних культур / А. А. Петрусь, Л. А. Михонік // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 142.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24423Перспективним напрямком розвитку хлібопекарської галузі в Україні, з метою створення хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення, є збільшення об’єму випуску хліба з використанням композиційних сумішей на основі продуктів переробки круп’яних культур, зокрема пластівців. Promising direction of the baking industry in Ukraine, to create baked goods preventive purpose is to increase the volume of production of bread using composite mixtures based processed products of cereals, including cereal.uk-UKкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівхлібопекарська галузьпшеничне тістопластівці круп’яних культурbaking industrywheat doughflakes cerealsВивчення технологічних властивостей пшеничного тіста з додаванням пластівців круп’яних культурOther