Розробка вимірювального перетворювача для динамічного контролю - Короташ, Катерина Володимирівна; Хоменко, Тетяна Олегівна; Тарасенко, Сергій Дмитрович; Шуліка, Володимир Панасович (My University, 2014)
Описані розроблені на основі розвитку теореми Лемпарда–Томсона ємнісні триконтактні перетворювачі для динамічного контролю складу та структури харчової хлібної продукції з використанням можливостей роздільного контролю по складових повного електричного опору. Described developed based on the development of Lampard-Thomson theorem capacitive three-pin converters for dynamic control of the composition and structure of food grain production capabilities using separate controls for integral electrical impedance.
Keywords: ємнісний триконтактний датчик; теорема Лемпарда–Томсона; динамічний контроль; two-contact capacitive sensor; Theorem Lampard-Thomson; dynamic control; кафедра електропостачання і енергоменеджменту