Стратегічний інструментарій еволюційного підходу до розвитку організацій - Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2023)
Розглядається стратегічний інструментарій еволюційного підходу до розвитку організацій. The strategic toolkit of the evolutionary approach to the development of organizations is considered.
Keywords: розвиток організацій; стратегічні підходи; еволюційний підхід до розвитку; розвиток підприємств; development of organizations; strategic approaches; evolutionary approach to development; development of enterprises; кафедра економіки праці та менеджменту