Зв’язок між селекційними ознаками у корів жирномолочного типу - Пешук, Людмила Василівна; Полупан, Юрій Павлович (My University, 2000)
У статті наведено зв’язок між селекційними ознаками у корів жирномолочного типу, установлено зв'язки між окремими господарсько-корисними та екстер'єрними ознаками корів. In this article the relationship between plant breeding grounds in cows fat milk type, set connections between certain economically useful and exterior signs cows.
Keywords: селекційні ознаки; корова; жирномолочний тип; скотарство; продуктивність; жива масса; лактація; екстер'єр; breeding signs; cow fat milk type; breeding; performance; live massa; lactation; exterior; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів