Мікро-макроекономіка. Навчально-методичний посібник - Кундєєва, Галина Олексіївна (My University, 2011)
Навчально-методичний посібник містить комплекс методичних матеріалів – плани семінарських занять, тематику рефератів і доповідей, проблеми для аналізу та обговорення, вправи, задачі, тести і приклади розв’язання типових задач, які спрямовані на підвищення теоретичного, методичного й організаційного рівня та ефективності семінарських занять і самостійної роботи студентів по засвоєнню та систематизації навчального матеріалу з дисципліни мікро-макроекономіка в умовах модульно-рейтингової організації навчального процесу.

Manual contains a set of teaching materials - plans seminars, theme papers and reports problems for analysis and discussion, exercises, tasks, tests and examples of solving common problems, which are aimed at improving the theoretical, methodological and organizational level and efficiency seminar employment and independent work of students in mastering and organizing learning material in the discipline of micro-macroeconomics in a module-rating of the educational process.
Keywords: мікроекономіка; microeconomics; макроекономіка; macroeconomics; кафедра економічної теорії