Гордієнко, Тетяна ВадимівнаСеменова, Анастасія БорисівнаМихонік, Лариса АнатоліївнаДробот, Віра Іванівна2013-02-192013-02-192012Пат. 75423 Україна, МПК7 А 21 D 8/00, А 21 D 13/00. Білково-гречаний хліб / Гордієнко Т. В., Семенова А. Б., Михонік Л. А., Дробот В. І. ; заявник та власник патенту НУХТ. – № 201207607 ; заявл. 20.06.12 ; опубл. 26.11.12, Бюл. № 22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6406Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру білково-гречаного хліба. Білково-гречаний хліб містить борошно, суху пшеничну клейковину, дріжджі, сіль йодовану харчову, олію соняшникову та гречані пластівці. Рецептура забезпечує отримання хліба з добрими органолептичними показниками, високим вмістом білка, харчових волокон, мінеральних речовин і вітамінів.Useful model patent. The composition of protein- buckwheat bread is proposed. Protein-buckwheat bread comprises flour, dry wheat gluten, yeast, iodinated edible salt, sunflower oil and buckwheat flakes. The recipe is ensures bread production with good organoleptic evaluation, high proteins content, dietary fibers, mineral substances and vitamins.uk-UKсуха пшенична клейковинагречані пластівціборошноdry wheat glutenbuckwheat flakesflourкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівБілково-гречаний хліб (Патент на корисну модель №75423)Other