Казьміришен, Вячеслав ОлександровичРожно, Олександр ВасильовичЮрчак, Віра Гаврилівна2016-10-122016-10-122016Казьміришен, В. О. Вивчення способів внесення сухого яєчного білка для виготовлення макаронних виробів з кукурудзяного борошна / В. О. Казьміришен, О. В. Рожно, В. Г Юрчак // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 138.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24418Яєчні продукти традиційно використовують для збагачення макаронних виробів білком. Сухий яєчний білок (СЯБ), як відомо, покращує структуру макаронних виробів. Egg products traditionally used to enrich the pasta protein. Dry egg white (SYAB) is known to improve the structure of the pasta.uk-UKкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівсухий яєчний білокмакаронні виробикукурудзяне борошноdry egg whitepastacornflourВивчення способів внесення сухого яєчного білка для виготовлення макаронних виробів з кукурудзяного борошнаOther